Att tänka på i Bordershop

Bordershop i Puttgarden är gigantiskt. Fyra våningar högt och lätt att gå vilse bland de alkoholhaltiga dryckerna. Det är bra om du på förhand bestämt i grova drag vad du ska ha för något så du i lugn och ro kan leta efter de riktiga fynden. Börja med att ta en kundvagn, med fördel med den nyckelring du köpt ombord på färjan.

Framme vid Bordershop

Framme vid Bordershop

Det finns möjlighet att beställa i förväg, det är väldigt smidigt om du ska köpa mycket. Utbudet är begränsat när du beställer, men det räcker för hus- eller festbehov. Det du beställer lastas på en pall och finns tillgängligt när du kommer fram i en lokal bredvid själva varuhuset. Börja med att gå in och handla specialsorterna som inte finns i beställningsutbudet och hämta efter detta din beställning. OBS! Kontrollera att du fått rätt varor i rätt antal innan du skriver på bekräftelsen att du fått varorna. Be truckföraren att vänta medan du räknar. Annars finns det ingen möjlighet att rätta till eventuella misstag i beställningen.

Skadat gods vid förbeställningen

Skadat gods vid förbeställningen

Prislista för skadat gods då vi senast var på Bordershop

Prislista för skadat gods då vi senast var på Bordershop

I samma lokal som du hämtar din beställning samlar de ofta skadat gods som de sedan säljer för en spottstyver, det kan vara ölflak som naggats i kanten av en truck eller några flaskor som blivit kladdiga av utspilld dryck. Fråga gärna efter detta om du inte hittar det. Har man tur finns det riktigt trevliga köp att göra där. Senast vi var där så såldes kundvagnar fulla med öl och till viss del läsk för cirka 400 SEK.

Det går bra att betala med euro, dansk och svensk valuta inne på Bordershop. Dock så återfås växeln enbart i danska eller euro.